Izvor:
13.10.2016 u 18:59
0

NEVIĐENO: Na svakoj utakmici davali gol iz kornera

Teren je uvek bio poseban, pa smo gotovo na svakoj utakmici davali golove direktno iz kornera, što se u Argentini naziva 'olimpico', rekao je jedan bivši igrač kluba.

Petoligaški klub iz Argentine morat nakon 30 godina da ispravi linije svog fudbalskog igrališta na kojem su gotovo na svakoj utakmici davali golovi iz kornera.

Liniers, klub iz grada Viljegasa u okolini Buenos Airesa, od 1987. igra na terenu na kojem su linije iscrtane trapezoidno, a ne pravougaono.

Nepravilnost je otkrivena kada su iz Argentinskog fudbalskog saveza došli u posed satelitskih snimaka s "Google Eartha" i zaprepastili se oblikom igrališta u Liniersu te su klubu naložili da u roku od tri meseca iscrtaju parve linije ili im preti gašenje.

Iz Liniersa su kazali da su oduvek znali da crte nisu pravilne, gostujuće ekipe su znale da domaći igrači to maksimalno koriste, ali se nikad nisu žalili.

Index.hr
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter