Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
16.01.2024 u 09:53
0

OSTAO BEZ KLUBA: Žoze Murinjo više nije trener Rome (FOTO)

Dve strane se razišle.

Italijanski velikan Roma i čuveni Žoze Murinjo su raskinuli saradnju. Nakon dve i po godine provedene u klubu, došlo je vreme za rastanak. Iako se činilo da se to neće desiti, Žoze Murinjo više nije trener Rome.

Kako se prethodnih dana spekulisalo, Portugalac nije više bio po volji Italijana, pa je dobio otkaz. Klub iz Rima objavio je ovu vest na svom zvaničnom sajtu i poželeo Portugalcu puno sreće u nastavku karijere.

GLAVOBOLJA ZA GVARDIOLU: Poznato koliko će Haland još biti van terena

Murinjo je stigao na leto 2021. godine, a sa Romom je osvojio Ligu konferencije i igrao finale Lige Evrope gde je prošle sezone poražen od Sevilje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter