Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
13.01.2024 u 12:49
0

GLAVOBOLJA ZA GVARDIOLU: Poznato koliko će Haland još biti van terena

Dosta problema ima Pep Gvardiola sa povređenim igračima, a najveću glavobolju stvara mu izostanak najboljeg igrača i strelca tima, Erlinga Halanda.

Nema Norvežanina još od 6. decembra u timu, kada je protiv Aston Vile dobio udarac u stopalo, te nije bilo u konkurenciji za tim.

PUKLA TIKVA: Alegri više ne računa na Kostića, poznata nova adresa (FOTO)

Ipak, iako su mnogi očekivali njegov povratak, na to će morati još da sačekaju, jer će Haland, prema procenama zaigrati tek u februaru.

Samim tim, napadač će propustiti i mečeve protiv Totenhema u FA Kupu, kao i protiv Barnlija u Premijer ligi, dok bi trebalo da se vrati protiv Brentforda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter