Izvor: mozzart sport
14.01.2024 u 20:24
0

NJUJORK SITI ZA MIJATOVIĆA DAJE OGROMAN NOVAC: Mladom špicu CRVENE ZVEZDE, ipak se ne ide u SAD

Na ceni su deca Crvene zvezde u zimskim danima. Možda bi navijači voleli da ih vide duže na terenu, ali je realnost drugačija i zakoni tržišta često diktiraju poslovne poteze, pa bi tako moglo da se desi da posle Koste Nedeljkovića, prvak Srbije unovči i talenat Jovana MijatovićaDesni bek je pred potpisom za Aston Vilu, što će beogradskom velikanu doneti 9.000.000 evra u cugu, a ozbiljan finansijski priliv bi mogao da usledi i pod uslovom da se realizuje transfer napadača.

Samo, na drugi kraj planete, jer su crveno-beli za Mijatovića dobili konkretnu ponudu iz Sjedinjenih Američkih Država, saznanje Mozzart Sport. Tamošnji Njujork Siti je predložio da 18-godišnji špic pređe u MLS ligu, pod uslovima koji bi, u perspektivi, mogli da nadmaše Nedeljkovićev transfer u Premijer ligu. Klub u vlasništvu Siti grupe je u ponudi naznačio da je spreman da plati 8.000.000 evra osnovice i još 2.000.000 evra u vidu bonusa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter