Izvor: Informer.rs
20.06.2023 u 15:13
1

PARTIZAN BI NA STAZE STARE SLAVE! Crno-beli promenili sponzora!

Fudbaleri Partizana će u narednoj sezoni nositi opremu novog proizvođača opreme, sa kojim je klub u prošlosti već sarađivao.

Reč je o „Pumi“ kojoj se crno-beli vraćaju posle dve decenije, pošto su prethodno njihov logo nosili na dresovima od 2000. do 2003. godine.

Predvođen Ljubišom Tumbakovićem, klub je postao prvak države, u sezoni 2001/02, a bio je ovaj stručnjak zaslužan i za osvajanje titule u sezoni 2002/03, jer je predvodio Partizan u polusezoni i stekao devet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, pre nego što je napustio klub. U Evropi, Partizan nije imao previše uspeha u tim sezonama. Međutim sledeća će postati najbolja sezona u najjačem evropskom takmičenju još od finala Evropskog kupa 1966. godine.

OD DANAS U PRODAJI KARTE ZA LIGU ŠAMPIONA: Evo za koliko para možete da gledate Zvezdu

Umesto Tumbakovića na polusezoni je doveden Nemac Lotar Mateus koji je osvojio prvo mesto u sezoni 2002/03. Rukovodstvo Partizana je ozbiljno shvatilo novu sezonu i dovelo iskusne igrače Ljubinka Drulovića iz Benfike, Taribo Vesta iz Kajzerslauterna i Tomaša Žonsu iz Fajenorda. Po prvi put u svojoj istoriji, klub je igrao u Ligi šampiona nakon što je eliminisao u poslednjoj rundi kvalifikacija engleski Njukasl junajted koji je na terenu predvodio Alan Širer, a sa klupe trener Bobi Robson. Pumu je nasledila „Kapa“, ali sada, mnogo godina kasnije, okončana je saradnja sa „Najkijem“ započeta 2015. godine.

Prva garnitura će naravno biti crno-bela, ali u posebnom retro fazonu koji će podsećati na dresove koje je nosila generacija iz 1998. godine. Navijače Partizana raduje povratak bordo-plave garniture gostujuće varijante, koja je poslednjii put viđena u sezoni 2007/08, a pre toga je bila gotovo standardna.

Ugovor sa „Pumom“ će stupiti na snagu 1. jula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PARTIZAN BI NA STAZE STARE SLAVE! Crno-beli promenili sponzora!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter