Izvor: Informer.rs
20.06.2023 u 15:04
0

OD DANAS U PRODAJI KARTE ZA LIGU ŠAMPIONA: Evo za koliko para možete da gledate Zvezdu

Fudbalski klub Crvena zvezda pustio je u prodaju "Premijum sezonske" karte koje će važiti za sve utakmice crveno-belih na "Marakani" - Ligu šampiona, prvenstvo i Kup.

Ova sezona biće istorijska za Crvenu zvezdu, jer je klub prvi put izborio direktno učešće u Ligu šampiona. Ti znači da će ove jeseni na „Marakani“ gostovati najmanje tri atraktivna evropska kluba.

CRVENO-BELI TVRDE DA NEMA KVALITET ZA LŠ Spreman je još jedan odlazak sa „Marakane“

Klub je danas pustio u prodaju „Premijum sezonske“ karte, a sa njima će moguće biti ući na sve utakmice na „Marakani“ u sezoni pred nama, nevažno o kojem takmičenju se radi.

 

Najjeftinije će proći oni koji imaju sezonske karte, pa će sada samo da ih obnove. Za njih će sever koštati 9.500 dinara, istok 16.000, a zapad 19.000 dinara. Jedini uslov je produžetak članarine.

Ta one koji nisu imali sezonske karte, „Premijum sezonske“ će koštati 14.500 dinara za sever, 25.000 dinara za istok i 30.000 dinara za zapadnu tribinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter