Izvor: telegraf.rs
05.03.2024 u 13:44
0

ODLIČNE VESTI ZA PARTIZAN! Markoviću mnogo bolje, spreman za derbi sa Zvezdom

Kapiten crno-belih posle nekoliko dana "radne" poštede od sutra ponovo u punom trenažnom procesu

Odbrana Partizana bez i sa Svetozarom Markovićem nije ista, videlo se to i na minulom meču crno-belih protiv Železničara, a dobra vest po stručni štab, verovatno i navijače kluba iz Humske shodno navedenom je da će kapiten gotovo sigurno biti spreman za predstojeći 172. večiti derbi. Fudbaler će, posle nekoliko dana rada po posebnom programu, od sutra u pun trenažni proces sa ostatkom ekipe kako bi potpuno spreman dočekao duel sa Crvenom zvezdom.

Marković je još krajem protekle radne sedmice odradio snimak spornog kolena magnetnom rezonancom i na njemu je utvrđeno da ne postoji nikakvo oštećenje, već da se pojavio mali otok (verovatno od loših podloga), koji se „naslanjao“ na neki od nerava u toj regiji, stvarajući bol fudbaleru.

NOVAKOV DVOJNIK NAPRAVIO OPŠTU POMETNJU: Navijači zbunjeni u neverici, evo i ZAŠTO (FOTO)

Umesto toga je odmah podvrgnut snimanju, potom i adekvatnim terapijama i vežbama pod nadzorom Andreje Milutinovića, koje su posle vikenda donele odličan efekat na igrača – otok i bol kolena su nestali, ali je odlučeno da se sa terapijom oporavkom nastavi i prva dva dana tekuće sedmice kako bi igrač od srede nesmetano trenirao.

Povratak kapitena je svakako odlična vest za stručni štab pred jedan od najvažnijih mečeva u sezoni. Jer se i protiv Železničara videlo da odbrana crno-belih bez Markovića deluje „razmagnetisano“, da ne postoji lider u toj liniji tima, koji, zajedno sa golmanom Aleksandrom Jovanovićem, komanduje i doprinosi čvrstini defanzivnog bloka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter