Izvor:
06.05.2017 u 03:56
0

Partizan na vrhu: Đurđević preskočio Ivanjicu, meč dva puta prekinut! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Javora u Ivanjici u meču 34. kola Superlige Srbije – 2:1 (0:0).

Nova tri boda crno-belima doneo je napadač Uroš Đurđević koji je bio dvostruki strelac na ovom meču.

Đurđević je postigao golove u u 47. i u 55. iz penala, čime je stigao do 21. pogotka, dok je Eliomar u 67. minutu ublažio poraz Javora.

Partizan je produžio seriju na 32 meča bez poraza, među kojima je čak 29 pobeda, ali i preuzeo prvo mesto tabele, bar do sutra kada Crvena zvezda gostuje Voždovcu.

Meč između Partiazan i Javora bila je prekinuta posle niza uvredljivih transparenata navijača Partizana na račun Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije.

Prvi prekid usledio je zbog transparenta koji su razvili navijači Partizana na kojem je pisalo "dok u FSS cveće cveta, ciganima i dalje UEFA smeta".

Sudija Vasić je sačekao da transparent bude sklonjen i tek onda dao znak da se meč nastavi.

Međutim, samo četiri minuta kasnije ponovo je arbitar prekinuo meč zbog još jedne parole ’Grobara’, a ovoga puta na udaru se našao arbitar Srđan Obradović, koji je vodio duel crveno-belih i Vojvodine.

"Srđan Obradović, zlatna kopačka Crvene zvezde".

b92.net
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter