Izvor:
09.11.2019 u 17:02
0

PARTIZAN SUTRA PROTIV INĐIJE: Milošević unapred opravdava poraz svojih igrača?

Trener Partizana Savo Milošević izjavio je danas da za meč protiv Inđije problem predstavlja veliki umor njegovih fudbalera posle povratka iz Mančestera.

– Jedva sam čekao da se završi cela priča s Mančesterom, iz psihološnih razloga, da izbrišemo te utakmice iz glave i da se posvetimo ono što je realnije i bitnije, a to je naša liga. Čeka nas novo fizičko mučenje, zbog umora- rekao je Milošević na konferenciji za novinare u SC Teleoptik.

On je poručio i da je umor dodatan jer je, kako je naglasio, ekipa kasno dobila dozvolu da sleti na aerodrom "Nikola Tesla".

– U teškom stanju su svi igrači zbog umora. Moraćemo da pronađemo snagu– naveo je Milošević.

Utakmica 16. kola Superlige Srbije Partizan-Inđija igra se sutra na stadionu u Humskoj sa početkom u 16.30.

Izvor: Tanjug
Foto: Savo Milošević/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter