Izvor:
01.11.2016 u 18:42
0

Postaje mašinovođa: Mitrović dobija deo metroa u Njukaslu!

Srpski reprezentativac i napadač Njukasla Aleksandar Mitrović kupio je srca navijača engleskog tima svojim igrama i požrtvovanošću, a sada mu je stiglo još jedno priznanje povodom toga. Naime, navijači Njukasla pokrenuli su peticiju da lokalnu metro liniju nazovu Mitro, baš po bivšem igraču Partizana.

Mitrović je kod Rafe Beniteza, stručnjaka "Svraka”, od početka sezone šansu dobijao "na kašičicu”. Sve se to promenilo u proteklih nekoliko dana kada je Srbin Prestonu na dva meča (Liga kup i Čempionšip) dao po dva gola i obezbedio dvie pobede. Kao rezultat toga, na sajtu "change.org" postavljena je peticija kako bi se metro stanica nazvala – Mitro. Do sada ju je potpisalo više od 1.700 ljudi. Navijač koji stoji iza peticije rekao je da "Mitrović obeležava gradski duh” i da zaslužuje priznanje.

– Kao sastavni deo našeg grada, metro prevozi navijače do i sa stadiona iz nedelje u nedelju. Aleksandar Mitrović je inspirisao hiljade ljudi širom Njukasla svojim nedavnim nastupima pokazujući neverovatnu strast – obrazložio je on svoj postupak.

Koliko ga obožavaju u Njukaslu govori i podatak da su popularnu pesmu "Freed From Desire” preradili i posvetili je njemu – "Mitro’s on fire”. Mitrović je u Njukasl stigao prošlog leta iz Anderlehta, a ove sezone je pet puta zatresao mrežu.

Nezavisne.com
Foto: Facebook/Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter