Izvor: Novosti
15.02.2024 u 13:16
0

POTRES NA MARAKANI! Crvena zvezda dovela pojačanje iz Notingema!

Reprezentativac Južne Koreje Jong Vu je bio velika želja Crvene zvezde, ali desni bek nije dobio zeleno svetlo od Ulsana da promeni sredinu.

Čelnici crveno-belih su se okrenuli drugom rešenju i izbor je pao na Ričija Larjeu, beka Notingem Foresta. Larje se vratio u Englesku sa pozajmice iz Vankuvera i nije se izborio za minutažu među “šumarima”.

Plan je da se pokuša da se do petka u ponoć dogovori pozajmica do leta sa obaveznim otkupom. Tako bi se rešio problem posle odlaska Koste Nedeljkovića u Aston Vilu.

Tanjug/Miloš Milivojević

Klubovi su, navodno, blizu dogovora i čeka se pristanak standardnog reprezentativca Kanade

Iskusni desni bek je nedavno napunio 29 godina, a za nacionalni tim je odigrao 48 utakmica i postigao dva gola. Učestvovao je na Svetskom prvenstvu u Kataru, kao i doskorašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

JOKIĆEVA ĆERKICA PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Najslađi momenti sa meča koji su raznežili ceo svet!
Larje je tokom karijere branio boje Sigme, Orlanda, Toronta i Notingem Foresta, gde je stigao 2022. godine, ali je odigrao samo pet utakmica za “šumare”. Kao pozajmljeni fudbaler zatim je igrao za Toronto i Vankuver.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter