Izvor:
27.03.2018 u 20:31
0

POTVRĐENO – KADETI NA EP! UEFA registrovala meč sa Ukrajinom 3:0 za „orliće“!

Disciplinska komisija UEFA registrovala je meč Srbija – Ukrajina (1:2) službenim rezultatom 3:0 u korist naših kadeta, koji su se tako i pre današnjeg meča sa Španijom plasirali na Evropsko prvensto u Engleskoj.

Posledica je ovo kardinalnog propusta ukrajinske delegacije. Ukrajina je u pobedi protiv Orlića (2:1) na terenu imala dvojicu igrača sa parnim kartonima, kao i jednog sa crvenim. Kartone su doneli iz prvog kruga kvalifikacija!

Naš savez nije uložio žalbu, već nas je UEFA obavestila, što svemu daje veći značaj. Ne radujem se ukrajinskoj nesreći, kao sportsmen, ali, zaslužili smo, posle igre protiv Ukrajine, da dečaci odu u Enlesku. Ostaje nam da danas protiv Španaca povrdimo da nam je mesto u kolevci fudbala – kazao je i pre odluke UEFA selektor kadeta Srbije Ivan Jević.

Informer
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter