Izvor: telegraf.rs
10.12.2023 u 12:11
1

POZNATO KAD SE IGRA 171. DERBI: Evo kada će se Zvezda i Partizan boriti na terenu

Najbolje za kraj godine - fudbaleri Partizana i Crvene zvezde zatvoriće sezonu u Superligi Srbije, a sada je poznat i termin odigravanja zaostalog meča 9. kola Superlige Srbije.

Susret Partizana i Crvene zvezde koji je odložen zbog Dana žalosti nakon stradanja na Kosovu i Metohiji biće odigran 20. decembra u 18 sati.

SPISKALI MILIONE NA POROKE I ŽENE, KUPOVALI TIGROVE…: Ovo su najveći bankroti u sportu

Ovo je kolo trebalo da startuje 27. septembra, ali su mečevi pomereni nakon tragičnih događaja u južnoj srpskoj pokrajini.

DA LI JE REALNO?! Fudbaler davi trenera kako bi proslavio gol

Naknadno, odlučeno je da se 171. Večiti derbi odigra 20. decembra, a sada je određena i satnica. Tako, Večiti će se sastati u terminu od 18 sati na stadionu Partizana u Humskoj.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POZNATO KAD SE IGRA 171. DERBI: Evo kada će se Zvezda i Partizan boriti na terenu”

  1. Vreme da Partizan i Zvezda odigraju jedno kolo u isto vreme ha,ha,ha,ha. Drugacije po namestanju meceva nebi do kraja sezone ovako ostaje da tri puta igraju mec u isto vreme…

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter