Izvor: Sputnjik
02.10.2022 u 16:56
0

Predsednik Real Madrida Florentino Perez želi osnivanje Superlige najbogatijih klubova Evrope: Nadal i Đoković su se sastali 59 puta, a Real i Liverpul samo devet puta za 67 godina!

Predsednik Real Madrida Florentino Perez rekao je na koje je okupilo sve sekcije kluba da je fudbal „bolestan“, čime je nastavio svoju kampanju za osnivanje fudbalske Superlige koja bi okupila samo najbogatije klubove Evrope.

Prvi čovek kraljevskog kluba je istakao tenisere kao zdravu priču i žestoko udario na UEFA.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Novi model koji predlaže UEFA samo će pogoršati problem… Da je UEFA odgovorna za svetski tenis, videli bismo mečeve između Nadala i Federera samo dva ili tri puta godišnje. Fudbal je bolestan. Mladi su sve manje zainteresovani za ovaj sport. Gubimo globalnu bitku za zabavu“, rekao je Perez.

On je nastavio da kritikuje one koji misle da bi konstantne utakmice velikana u Superligi Evrope bile dosadne.

„Nadal i Đoković su se sastali 59 puta. Da li su njihovi mečevi bili dosadni? Real i Liverpul – samo devet puta za 67 godina. Zašto je poenta lišavati navijače takvih utakmica“.

SCENE UŽASA U INDONEZIJI Najmanje 125 poginulih i 323 povređena u stampedu nakon fudbalske utakmice! (VIDEO)

On je potom odgovorio prvom čoveku Pari Sen Žermena Naseru Al-Kelaifiju.

„Al-Kelaifi kaže da je Real pokrenuo priču o Superligi Evrope jer se plaši nadmetanja i konkurencije. Moram da ga podsetim samo da je Real najuspešniji klub u istoriji sporta“, istakao je Perez.

Podsetimo, Perez je pokrenuo ideju o osnivanju Superlige koja bi bila finansirana američkim novcem i predstavljala konkurenciju UEFA takmičenju Liga šampiona, ali se inicijalno od te ideje odustalo zbog burne reakcije navijača u Engleskoj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter