Izvor: BSC HAPPY
11.04.2023 u 19:37
0

PROBLEM! Najbolji strelac Napolija neće biti spreman za duel protiv Milana!

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis rekao je da će fudbaler Viktor Osimen propustiti prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona protiv Milana pošto se i dalje oporavlja od povrede.

Osimen je propustio poslednje dve utakmice zbog povrede butnog mišića, koju je zadobio igrajući za reprezentaciju Nigerije.

U klubu su se nadali da će najbolji strelac Serije A biti spreman za prvu utakmicu Lige šampiona, koja se u sredu od 21 čas igra na San Siru.

On nije trenirao sa ekipom otkako se prošlog meseca vratio u Napulj, a italijanski mediji preneli su izjavu predsednika kluba da se Osimhen neće na vreme oporaviti.

– Viktor nije u poziciji da igra, nažalost. Nadamo se da će se vratiti za revanš utakmicu, 18. aprila – rekao je Laurentis.

Osimen je najbolji strelac Serije A sa 21 golom i jedan je od najzaslužnijih za rezultate Napolija koji će najverovatnije osvojititi titulu šampiona, prvu otkako je Dijego Maradona predvodio klub do jedine dve titule, 1987. i 1990. godine.

Napoli je prvi na tabeli sa 16 bodova više od drugoplasiranog Lacija.

PREKINUT DERBI na Brdu zbog divljanja Grobara! Žandarmerija izbacila navijače sa stadiona, uz težak sukob VIDEO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter