Izvor: BSC HAPPY
11.04.2023 u 19:20
0

PREKINUT DERBI na Brdu zbog divljanja Grobara! Žandarmerija izbacila navijače sa stadiona, uz težak sukob VIDEO

Derbi meč 30. kola Superlige Čukarički - Partizan biće završen bez Grobara posle više ispada u nizu. Već do nepunih 20 minuta utakmica je četiri puta prekidana, da bi doneta odluka da se isprazni deo tribina gde su smeštene pristalice crno-belih.

Na početku sezone niko nije slutio da će Brđani biti u bodovnoj prednosti nad crno-belima pred ovu utakmicu, pa im tako odgovara i remi za treću, možda čak i drugu poziciju na tabeli pred početak plej-ofa.

Utakmica je odložena.

20.minut – Prazni se kompletna istočna tribina. Očigledno da nije bio sporan samo boks sa Grobarima, koji je bio ispražnjen. Počele su da lete stolice i sa ostalih delova istočne tribine, pa je doneta odluka da se svi navijači udalje sa meča.

19.minut – Au, šta se ovo dešava na Brdu!? Ponovo je utakmica prekinuta. Ovoga puta zato što je poletela stolica sa tribina u pravcu pomoćnog sudije.

Nastavlja se utakmica, zvanično od 17. minuta.

20.minut – Prazni se tribina! Igrači su se povukli sa terena, a tribina sa navijačima Partizana se prazni. To je konačna odluka.

15.minut – Prekid i po treći put! Ne obaziru se navijači Partizana na pretnje da će utakmica biti prekinuta ako nastave sa bakljama. Ponovo su nekoliko ubacili na teren, pa je meč i po treći put prekinut.

15.minut – Prekid i po treći put! Ne obaziru se navijači Partizana na pretnje da će utakmica biti prekinuta ako nastave sa bakljama. Ponovo su nekoliko ubacili na teren, pa je meč i po treći put prekinut.

12.minut – Još jedan prekid! Ne prestaju navijači Partizana da ubacuju baklje na teren, pa je meč ponovo morao da se prekine.

10.minut – Opasan napad Čuke! Prvi na utakmici zapretili su Brđani. Tošić je probio po levoj strani i ušao duboko u šesnaesterac, pre nego što je zaustavljen od strane Fejse. Samo korner za Čukarički.

6.minut – Prekid! Poletele su baklje na teren sa dela tribina gde se nalaze navijači Partizana. Sudija je morao da prekine utakmicu na nekoliko trenutaka, a onda je igra nastavljena.

5.minut – Miran start. Opipavanje snaga na početku utakmice. Igra se između dva šesnaesterca, bez konkretnih akcija i šansi.

I Piksi na tribinama! Duelu Čukaričkog i Partizana prisustvuje i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

1.minut – Utakmica je počela.

Sastavi

U ekipi Čukaričkog nema iznenađenja u sastavima, a to možemo reći i za Partizan. Igor Duljaj je izabrao istih 11 igrača kao za prošli meč sa Voždovcem. Zanimljivo, Fuseni Dijabate se ne nalazi ni na klupi. Duljaj, očigledno, do daljeg ne računa na igrača koji je iz čista mira nestao na 20 dana, pa se vratio u Beograd.

Čukarički (4-2-3-1): Popović – Stevanović, Pankov, Drezgić, Tošić – Docić, Kovač – Tomović, Ivanović, Lučić – Badamosi.

Partizan (4-2-3-1): Stevanović – Filipović, Vujačić, Saničanin, Urošević – Fejsa, Pantić – Menih, Natho, Jović – Rikardo.

Uoči meča

Utakmica na Brdu rešiće i dilemu gde će se igrati 170. večiti derbi. Ako Partizan ostane četvrti, Zvezda će u Humsku, a ako Parni valjak izbije na treće ili drugo mesto, onda idei na „Marakanu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter