Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
27.11.2023 u 11:54
0

REČI NJEGOVOG TRENERA SU ŠOKIRALE: Vlahović je dugo čekao na ovo

Dušan Vlahović je dao gol Interu, a o njegovoj partiji je govorio trener Juventusa Maks Alegeri.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri je hvalio Vlahovića posle meča sa Interom.

– Mislim da je Dušan imao najbolji učinak od dolaska u Juventus. Fizički je pobedio De Fraja, dok je sa Kjezom u tandemu imao i više prostora. Već neko vreme nije postigao gol, ali je uvek naporno radio i ne zaboravimo da ima samo 23 godine – rekao je Alegri.

Nije bio zadovoljan primljenim golom.

– Primili smo veoma naivan gol, pogotovo što je to bilo samo nekoliko minuta posle našeg dobrog otvaranja i vodećeg pogotka. Inter je pokazao da kada ima prostora za nalet, to im olakšava posao. Možda je trebalo da ih fauliramo ranije pre nego što su došli u tu poziciju za gol.

ZVEZDA ODLETELA PO EVROPSKO PROLEĆE: Crveno-beli kao zapete puške pred meč godine

Zašto je ovo toliko čudno? Od prvog dana u crno-belom dresu Srbin je bio na udaru trenera, ovo je možda i prva pohvala za našeg napadača…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter