Izvor:
18.10.2016 u 20:19
0

REŠENA MISTERIJA: Evo ko je naredio da se nose majice sa likom ubijenog vođe navijača

ako je taj postupak fudbalera crno-belih naišao na veliku osudu javnosti i dela navijača crno-belih, jer je Stanković svojevremeno bio osuđivan zbog dilovanja droge, Bugarin ne vidi nikakav problem u tome.
Božinov ističe da se s takvom situacijom već susretao u bivšim klubovima u Italiji!?

– Na moju inicijativu smo izašli na teren u majicama s likom Aleksandra Stankovića! Mnogo se priča o tome, ali morali smo to da uradimo. Kad je Sale imao poštovanje prema nama, red je bio i da mi pokažemo poštovanje prema njemu. S ovakvim situacijama već sam se susretao dok sam igrao za Leće, Parmu i Fiorentinu, tako da u tome ne vidim ništa čudno – rekao je Božinov.

Božinov je otkrio kako je došlo do ideje da se nose sporne majice.

– To je bila ideja jednog od navijača, a ja sam odmah prihvatio. Majice su nas već čekale u svlačionici. Moja želja je bila da u tim majicama izađemo na teren. Ne želim da ulazim u detalje, ali svi saigrači su prihvatili predlog. S Aleksandrom sam bio u dobrim odnosima, sećam se njegovih reči da uvek moramo da ostavimo srce i muda na terenu – zaključio je Božinov.

On se osvrnuo i na detalj s košarkaške utakmice Partizan – Olimpija, kada su nastali neredi zbog minuta ćutanja za ubijenog Stankovića.

– Video sam to. Svaki navijač mora da navija za Partizan. Moja želja je da budemo jedinstveni. Košarkaški klub Partizan ima sjajnu podršku, svaka im čast kako navijaju.

Informer
Foto: Facebook/FK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter