Izvor: Mozzartsport.com
04.04.2023 u 18:06
0

SAD ZVANIČNO: Aleksandar Mitrović suspendovan osam utakmica

Srpski as će zaigrati za Fulam pre kraja sezone

Načekao se Aleksandar Mitrović dok nije stigla konačna odluka disciplinaca Fudbalskog saveza Engleske.

A, konačna presuda glasi: Golgeter Fulama suspendovan je sa osam utakmica Kolibara zbog napada na sudiju Marka Kavanoa, kako je to okarakterisano, tokom meča sa Mančester junajtedom. Tada je Mitrović gurnuo arbitra po ruci, dobio direktan crveni karton, a fudbalska javnost sa Ostrva je zavapila da srpski as mora da bude oštro kažnjen.

Nakon dve nedelje stigla je konačna odluka da je Mitrović kažnjen osam utakmica. Jednu je odradio, propustio je meč Fulama i Brentforda, tako da će morati da presedi još sedam. Ali, sezona za njega nije završena, jer ima još deset kola do kraja Premijer lige.

Ako je suditi po kalendaru i ne bude nikakvih izmena, Mitrović bi trebalo na teren da se vrarti 13. maja na gostovanju Sautemptonu. Posle toga bi imao da odigra još dve utakmice, s tim što je poslednja protiv Mančester junajteda na Old Trafordu, isti rival, isto mesto gde je i zaradio crveni karton.

Nije to sve, moraće Mitrogol da plati i finansijski „penal“ u visini od 80.000 evra.

Kako pišu engleski mediji, jedino je Paolo di Kanio svojevremeno dobio veću kaznu zbog napada na sudiju: bio je suspendovan sa 11 utakmica.

Zbog isključenja i protesta na istom meču kaznu je dobio i menadžer Fulama Marko Silva, koji će biti odsutan s klupe ukupno dve utakmice.

DULJAJ PRED VOŽDOVAC: Ne opterećujem se protivnikom, tražio sam kaznu za Dijabatea

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter