Izvor: Kurir.rs
16.05.2023 u 16:08
0

ŠAHOVNICA PORED SRPSKE TROBOJKE – PRIZOR KOJI JE ODUŠEVIO REGION: Srbin i Hrvat uradili nešto što je mnogima i dalje NEZAMISLIVO!

Atinski AEK, za koji nastupa povremeni reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović, novi je šampion Grčke.

AEK je u poslednjem kolu savladao Volos rezultatom 4:0 i tako završio prvenstvo sa pet bodova više od drugoplasiranog Panatinaikosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

AEK je apsolutno zasluženo prekinuo trogodišnju dominaciju Olimpijakosa i stigao do svoje 13. titule istoriji kluba, prve nakon 2018. godine.

Potpuno očekivano, nakon trijumfa nad Volosom usledilo je nezapamćeno slavlje igrača i navijača atinskog kluba.

Mijat, koji je bio i strelac u poslednjem kolu, veliki uspeh proslavio je sa saigračima, a posebno oduševljenje izazvala je njegova fotografija sa dugogodišnjim reprezentativcem Hrvatske Domogojom Vidom.

Ogrnuti svojim nacionalnim obeležjima, nasmejani Mijat i Vida zajedno su pozirali sa šampionskim peharom, što je izazvalo veliko oduševljenje brojnih ljubitelja fudbala u regionu.

Brojni mediji preneli su ovaj prizor uz konstataciju da se radi o lepoj slici zajedništva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mijat Gacinovic (@mijat10)

Iako mnogi i dalje misle da Srbi i Hrvati ne mogu zajedno, ovi momci su ih demantovali!

LALATOVIĆ ZAGRMEO! Izbacite me DOŽIVOTNO IZ FUDBALA ako je to tačno!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter