Izvor: Informer.rs
15.05.2023 u 15:01
0

LALATOVIĆ ZAGRMEO! Izbacite me DOŽIVOTNO IZ FUDBALA ako je to tačno!

Na sednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije održanoj u prošli ponedeljak, doneta je odluka o pokretanju disciplinskog postupka protiv klubova na osnovu pisanih inoframcija od strane UEFA.

Nakon pokrtanja postupka FSS, oglasio se i trener novosadske ekipe, Nenad Lalatović.

 Ukoliko neko dokaže da je Mladost GAT namestila neku utakmicu, dajem predlog da se ne kazni klub, nego neka nadležni mene sankcionišu doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala! Jer, to tvrdim, Nenad Lalatović nikada u karijeri nije odigrao ni jednu nameštenu utakmicu- istakao je na konferenciji za medije trener novosadskog superligaša koji se bori za opstanak.

Mladost GAT je tri kola pre kraja sezone poslednja na tabeli, a današnji derbi začelja sa pretposlednjim Radnikom biće od ogromne važnosti za njegov tim. Utakmica se igra od 18 časova.

MARAKANA MESTO ZA PORODICU: Sve više mališana na utakmicama Zvezde
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter