Izvor: Alo.rs
04.08.2020 u 14:10
0

SENZACIJA: Stiže Ivanović

Povezivao se i sa Zvezdom

Bivši kapiten reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović na korak je da se posle tri i po godine vrati u englesku Premijer ligu. 

Naime, nekadašnji igrač Čelsija je u pregovorima sa još jednim londonskim klubom! 

U pitanju je Fulam, čiji je član Aleksandar Mitrović!

Iako je trener Evertona, Karlo Anćeloti pokazao interesovanje da obnovi saradnju sa srpskim štoperom, sve je izvesnije da će se Srbin vratiti u London!

SVE O KORONI

LJUDI SE KUPAJU GDE STIGNU A OVA OPASNA STVAR VREBA: Neke plaže su RAJ NA ZEMLJI

POTRAŽNJA ZA MEDICINSKIM SESTRAMA I LEKARIMA U DOBA KORONE: Ova zanimanja su DEFICITARNA

U VOJVODINI 3.790 POZITIVNIH NA KORONA VIRUS: U Novom Sadu 1.790

Kako saznaje  Ivanović bi trebalo da izabere jednu od ove dve opcije, a bliži je Fulamu, pogotovo ako taj tim izbori povratak u Premijer ligu kroz baraž sa Brentfordom.

Ivanović je proteklih nedelja bio povezivan sa Crvenom zvezdom, ali je on od početka tih glasina otpisao tu opciju, pošto su mu planovi vezani za život u Londonu.

U prestonici Engleske je živeo u periodu 2008. do 2017. godine dok je nosio dres „plavaca“ i osvojio Ligu šampiona i tri titule Premijer lige.

Posle Čelsija se preselio u Rusiju i sa Zenitom je osvojio protekle sezone duplu krunu!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter