Izvor: Kurir
02.03.2021 u 20:45
0

ŠOK I NEVERICA U UEFA ZBOG KOKEZE! „To je balkanska mafija! Poznanstvo sa njim bi moglo skupo da ga košta“!

Balkansko mafijaško područje dostiže u sam vrh Evropske fudbalske asocijacije, što je zaista zastrašujuće, navodi slovenačka televizija i portal Nova24tv.

NAJVAŽNIJE OVOG UTORKA

(UZNEMIRUJUĆE) JEZIV ZLOČIN USTAŠA U PREBILOVCIMA! Trifko ugledao ostatke trudne supruge i srce mu puklo od tuge (VIDEO)

SKANDAL NA CETINJU! „UA, IZDAJNICI, NIJE OVO SRBIJA“! Crnogorci uklonili trobojku sa groba kralja Nikole! (FOTO)

DRAMATIČNI SKOK! Nove zabrinjavajuće korona brojke

OVO ČEKA REPERA: Rasta ponovo pred sudom, sledi konačna odluka o kazni!

UHAPŠENE Mimi Oro i Tijana Ajfon: Starlete sa lisicama na rukama!

Šokantne informacije o Slaviši Kokezi, prijatelju i bliskom saradniku predsednika UEFA Aleksandra Čeferina, polako izlaze na videlo.

Ovim rečima počeo je tekst slovenački portal Nova24tv, ujedno i tamošnja televizija.Sve vesti iz Beograda navode se kao novi problem u predsednikovanju Čeferina. Posle podsećanja da je njegova advokatska kancelarija branila jednog zloglasnog narko-bosa prelazi se na polje regiona:- Izgleda da je predsednik UEFA blisko povezan s balkanskim mafijaškim područjem, i to ne s bilo kim.

Već smo pisali o sumnjivim poslovima Čeferina i Davora Šukera, predsednika Hrvatskog fudbalskog saveza, a sada je na red došla i njegova veza sa Slavišom Kokezom.

Sva trojica su uticajni članovi UEFA. Balkansko mafijaško podzemlje dostiže do samog vrha Evropske fudbalske asocijacije, što je zaista zapanjujuće – navodi se na ovom slovenačkom portalu, uz dodatak da je još gora činjenica „veza Kokeze i jednog od najvećih srpskih zločinaca Veljka Belivuka“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter