Izvor: telegraf
19.10.2021 u 17:14
0

ŠOK: Srpski trener osuđen zbog seksualnog napastvovanja, dobio ukupno 10 godina

Milutin Sredojević negirao optužbe, ali je ipak dobio osuđujuću presudu.

Srpski fudbalski trener Milutin Mićo Sredojević (52), proglašen je krivim i osuđen je za seksualno napastvovanje pred sudom u Port Elizabetu u Južnoj Africi, gde ga je prijavila i tužila radnica u restoranu na Volfson stadionu, gde je radila.

PROČITAJTE JOŠ:ZA NJEGA NEMA MESTA U TOP 5: Lome se koplja širom sveta, bivši asovi isprozivali Kristijana Ronalda

Sredojević je negirao optužbe, ali je na kraju osuđen. Najpre na dve odvojene trogodišnje kazne zatvora, ali su obe preinačene na pet godina uslovno, pa srpski trener neće ići u zatvor, uz uslov da ne ponovi sličan prekršaj po članu 5 tačka 2 Zakona o seksualnim zločinima.

Sredojević je u momentu kada je prijavljen za seksualno napastvovanje bio selektor Zambije, a ovaj slučaj koštao ga je posla jer je ubrzo napustio klupu ove reprezentacije.

Međutim, nije dugo čekao na novi posao, pa je postao selektor Ugande samo 10 dana kasnije, kada je potpisao trogodišnji ugovor.

Fudbalski savez Ugande potvrdio je da je Sredojeviću zaključena presuda, ali i da će on moći da vodi reprezentaciju Ugande do kraja ugovora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter