Izvor: TANJUG
17.12.2022 u 13:45
0

SVET ĆE SE POKLONITI VELIKOM SINIŠI MIHAJLOVIĆU! Finale Mundijala počinje minutom ćutanja za Mihu

Finale Svetskog prvenstva, kao i meč za treće mesto počeće minutom ćutanja u znak sećanja na legendarnog srpskog igrača i trenera Siniše Mihajlovića, potvrdio je danas direktor Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) za razvoj fudbala Arsen Venger.

PUT DO ZVEZDA: „Jednog dana bićete samo uspomena drugim ljudima, dajte sve od sebe da budete lepo sećanje“ Tako je govorio MIHA, a jasno je da je on u tome USPEO!

Mihajlović je preminuo juče u 54. godini posle duge i teške bolesti u bolnici u Rimu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Biće minut ćutanja. Juče smo dobili tu vest, sve nas je šokirala, vratio se kao trener, ovo nam je dalo nadu, ali nije mogao da dobije bitku protiv raka. Veoma tužan trenutak za fudbal – rekao je Venger.

Utakmica za treće mesto na Mundijalu između Hrvatske i Maroka biće odigrana danas od 16 sati, dok je finale između Argentine i Francuske na programu sutra od 16 časova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter