Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
29.12.2023 u 17:58
0

TREĆA SREĆA: Zlatna lopta za najboljeg fudbalera (FOTO)

Ovo je treća "Zlatna lopta" za najboljeg fudbalera godine koju dobija Aleksandar Mitrović.

Reprezentativac Srbije i fudbaler Al Hilala Aleksandar Mitrović kome je danas dodeljena „Zlatna lopta“ Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg fudbalera u 2023. godini, izjavio je da je to nagrada koja obeležava njegov rad i disciplinu u fudbalu.

Printscreen/Instagram/_hotsport.rs

Umesto Mitrovića, koji nije mogao da dođe zbog obaveza u Al Hilalu, nagradu koju dobija treći put preuzeo je njegov otac Ivica.

MILAN SE ZALJUBIO U SRBINA: Nude novi ugovor, a juče je bio otkaz! Ima li Zlatan neke veze?!

– Nisam tu sa vama, ali hvala svima koji su glasali za mene. Treći put sam najbolji u Srbiji, velika je čast, znamo koja su imena dobijala nagrade. Bila je ovo uspešna godina, posle 24 godine se plasirali na Evropsko prvenstvo. Takođe, na individualnom nivou sam imao lepu godinu, nadam se da ću tako da nastavim. Nema veće časti nego kada vas vaši ljudi cene i poštuju. Ovo je nagrada za rad, red i disciplinu koju ulažem u fudbal – izjavio je Mitrović u video poruci koja je puštena na ceremoniji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter