Izvor: Alo.rs
25.07.2023 u 18:06
0

TUGA U ENGLESKOJ Preminuo poznati fudbaler

Tužna vest stiže iz Engleske.

Fudbalski svet je u neverici nakon što je objavljeno da je preminuo bivši vezista Šefild Venzdeja i Notingem Foresta, Kris Bart Vilijams.

Bart-Vilijams je započeo karijeru u Lejton Orijentu sa 16 godina, a prešao je u tim iz Šefilda 1991. godine za koji je odigrao 124 utakmice. Četiri godine kasnije potpisao je za Notingem Forest u čijem dresu je upisao  248 nastupa.

– Duboko smo pogođeni vestima o našem bivšem igraču Krisu Bartu-Vilijamsu – saopštio je klub iz Šefilda.

Klub je naveo da je Bart-Vilijams umro u SAD, gde je radio kao trener i mentor, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

– Naše misli su sa Krisovom porodicom i prijateljima u ovim teškim trenucima – navodi se u objavi kluba iz Notingema.

Osim za pomenute klubove, Vilijams je igrao još za Čarlton, Ipsvič, APOEL i malteški Marsašlok, a  igrao je i za omladinske reprezentacije Engleske i upisao je jedan nastup za B tim Engleske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter