Izvor: KURIR
02.10.2023 u 12:54
0

UEFA IZNERVIRALA DELIJE: Zvezdi protiv Jang Bojsa pravdu deli sudija koji je oštetio Srbiju!

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas na Marakani igraju meč drugog kola grupne faze Lige šampiona protiv Jang Bojsa.

Biće ovo veoma važna utakmica za četu Baraka Bahara i pobedom bi crveno-beli mogli da naprave krupan korak ka evropskom proleću, dok bi ih neuspeh udaljio od istog.

UEFA je delegirala i sudije za ovaj meč te je, nema sumnje, žestoko iznervirala delije. Pravdu na Marakani deliće iskusni Vilijam Kolum iz Škotske, dok će pomoćnici biti njegovi sunarodnici Fransis Konor i Dejvid Mekgiši. Za četvrtog arbitra postavljen Dejvid Dikinson, u VAR sobi naći će se mešoviti par iz Engleske i Škotske koji će činiti Dejvid Kuti i Endru Dalas, dok je za posmatrača suđenja postavljen Karen Nalbandjan iz Jermenije. Delegat utakmice je Danijel Jošt iz Slovenije.

KLADIONIČAR ZBOG SKANDALOZNE SUDIJSKE KRAĐE OSTAO BEZ 11.000 EVRA: Pao nestvaran tiket, SVET u šoku

Zbog čega je ime Vilijama Koluma poznato svima u Srbiji? On je oštetio našu reprezentaciju kada na meču kvalifikacija za prošlo Svetsko prvenstvo protiv Luksemburga u gostima nije svirao čist jedanaesterac u finišu prvog poluvremena.

Nije se obazirao Kolum ni na sugestije iz VAR sobe, te su svi ostali u šoku zbog ove odluke.

„Orlovi“ su, na kraju, ipak slavili sa 1:0 te je ova krupna greška Koluma ostala u drugom planu.

Sudio je škotski arbitar i Crvenoj zvezdi i to dva puta. Delio je pravdu na meču koji je Zvezda izgubila od Pari Sen Žermena na Marakani sa 4:1, ali i dobila u gostima protiv Pjunika sa 2:0.

Da li će sada doneti sreću šampionu Srbije ostaje da se vidi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter