Izvor: BSC HAPPY
20.06.2023 u 22:40
0

POSLEDNJIH 10 SEKUNDI TRESE SE MREŽA BUGARA: Srbija izvukla bod

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras igra svoj treći meč u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine, u kome će od 20.45 časova gostovati Bugarskoj u Razgradu, a dešavanja sa ovog meča pratite uživo na BSC HAPPY

BUGARSKA – SRBIJA 1:1

Kraj utakmice.

90+2′ – Nova strašna šansa za Joveljića? Mladenović je odlično prošao po levoj strani, za nekoliko minuta je uradio više nego Kostić za ceo meč, a onda je opet Joveljić prihvatio loptu, gađao prvi ugao, ali je ponovo bio izblokiran. Bugari su pročitali svi mogući udarac srpske reprezentacije.

88′ – Da li je moguće da ovo Joveljić nije postigao gol? Odlična akcija našeg tima, Mladenović i Tadić su kombnovali, na povratnoj je bio Joveljić koji je snažno šutirao, međutim nije pogodio, a bio je u izglednoj poziciji.

79′ – Neverovatno kako Srbija ne može da postigne gol. Mi smo potpuno nemoćni ispred kaznenog prostora rivala. Nemamo kreaciju, nemamo SMS-a ni Tadića, koji ne mogu da pronađu napadače Joveljića i Jovanovića. I reakcija Piksija ispred klupe jasno govori da nešto nije u redu.

72′ – Morao je da menja Piksi. I Kostić i Živković su van terena, menjaju ih Lazović i Mladenović.

69′ – Prečka. Krastev je šutirao sa desne strane, ušao je sa tog boka, namestio se, a onda je pogodio prečku. Imali smo mnogo sreće.

63′ – Penal? Ne. Pavlović je poneo loptu grudim, potom je i pao, međutim ništa nisu dosudili arbitri. Poson je samo pokazao da se igra nastavi, ponovljeni snimak je pokazao da zaista nije bilo toliko kontakta za najstrožu kaznu.

58′ – Evo je promena. Piksi je rešio da ide na sve ili ništa, Saša Lukić je napustio igru, umesto njega napadač Đorđe Jovanović. Dakle, sa dva napadača napadamo Bugare i njihovu prednost.

54′ – Opet se Gudelj kliza po terenu. Ne možemo baš da objasnimo ove poteze srpskog štopera, ali su Bugari opet zapretili. Ovoga puta udarac Despodova van 16 metara otišao je preko gola. Međutim, Piksi nikako ne može da bude zadovoljan, moraće vrlo brzo nešto da menja.

47′ – GOL! Bugarska stigla do vođstva. I opet je pogrešio Gudelj, tačnije okliznuo se posle jedne gužve, lopta je stigla do Despodova koji je zakucao loptu u mrežu za vođstvo domaćina. Ovo nikako nije dobro.

44′ – Evo ga, prvi šut u okvir gola. Nije to bilo toliko snažno, ali ni Đulgerov nije imao mnogo muke posle udarca Kostića.

42′ -Joveljić se bori, želi da dođe do gola. Nekada to nije dovoljno, ali pokazuje da može. Rvao se u prethodnom minutu sa štoperima, jednog je prošao, drugog ipak ne. Ima pritisak na svojim leđima, ali od toga ne može da pobegne ako želi da igra u reprezentaciji.

31′ – Kakav promašaj Ruseva. Nestvarno kako je Bugarska došla u stopostotnu šansu, Gudelj nije izašao na vreme da napravi ofsajd zamku, a onda je napadač domaćina bio u oči u oči sa Milinković-Savićem. Međutim, na našu sreću promašio je ceo gol.

25′ – Dva kornera za dva minuta, ali – ništa. Milenković je mogao do gola, ali nije video gde je pala lopta, a pala je na peterac ispred njega.

15′ – Zanimljiv pokušaj Kostića. Za sada su krilni fudbaleri najagilniji na terenu, najviše žele da urade u polju, Joveljić je nevidljiv. Ofanzivac Juventusa je probao da sa leve strane iznenadi golmana Đulgerova, koji nije bio na liniji, ali je lopta otišla preko gola.

14′ – Oslobodila se malo Srbija, opredelili smo se na trku sa Bugarima. Takvo je stanje na levoj strani, iako zvuči kao neki vic da se trkamo sa domaćinima, Kostić je pregazio nekoliko puta ceo teren u nadi da će steći neku prednost. Imali smo i korner, ali samo faul u napadu.

6′ – Sjajni Živković je odlično prošao po desnoj strani. Odlično je prevario Petkova, ušao je u kazneni prostor, a onda je jedan od štopera Bugarske skrenuo loptu ka golu, međutim golman domaćina je uspeo da sačuva svoj gol. na drugoj strani je Despodov zalomio Pavlovića, ali nije uspeo da postigne gol.

5′ – Težak početak oba tima. Nije to tako tečno, naročito ne od strane reprezentacije Srbije, koja ima problema sa visokim presingom domaćina. Krstajić se jasno opredelio da napadne najjače adute, Tadića i Sergeja, a videćemo koliko će igrači biti koncentrisani na kretnju dva kreativca.

1′ – Utakmica je počela!

Sastavi
Srbija: V. Milinković-Savić, Mileković, Gudelj, Pavlović, Živković, Lukić, Maksimović, Kostić, S. Milinković-Savić, Tadić i Joveljić.

Bugarska: Đulgerov, V. Popov, Antov, P. Hristov, Grujev, Petkov, N. Iliev, Krajev, Čočev, Rusev i Despodov.

Nakon dve odigrane utakmice u grupi G selekcija Dragana Stojkovića Piksija ima maksimalan učinak, pošto je savladala Litvaniju u Beogradu (2:0) i Crnu Goru u Poadgorici (2:0). U tom stilu pokušaće da nastave i večeras na „Ludogorec areni“, na kojoj će domaćin sigurno biti izuzetno motivisan za dokazivanje pred svojom publikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter