Izvor: BSC Happy
24.04.2023 u 16:34
0

VATRENO KRŠTENJE! Debitant sudi VEČITI DERBI!

Beogradski sudija Dejan Trifković biće glavni arbitar na derbi meču 32. kola fudbalske Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu FSS.

Trifković će po prvi put u karijeri biti glavni sudija na beogradskom „večitom derbiju“. Njegovi pomoćnici biće Svetozar Živin i Goran Beljin.

Za četvrtog arbitra je određen Marko Ivković, dok je posmatrač suđenja Dejan Dimitrijević. U VAR sobi biće Pavle Tomić i Milovan Ristić.

Partizan i Crvena zvezda igraće u sredu od 18.30 časova na stadionu u Humskoj u meču drugog kola plej-ofa SLS. Ovo će biti 170. „večiti derbi“, a biće odigran bez prisustva navijača.

Crvena zvezda je prva na tabeli plej-ofa SLS sa 85 bodova i već je obezbedila novu titulu u domaćem šampionatu. Partizan je četvrti sa 57 bodova.

Ovo će biti treći ovosezonski „večiti derbi“. U prvom meču u sezoni odigranom u avgustu prošle godine na stadionu Partizana bilo je 1:1, a Crvena zvezda je početkom marta na svom terenu slavila sa 1:0.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter