Izvor:
20.10.2017 u 13:34
0

VENGER POSLE UTAKMICE SA ZVEZDOM: Iskreno nisam očekivao od domaćina intezitet u igri svih 90 minuta! (video)

Francuski stručnjak je lepim rečima opisao igru Zvezde.

Menadžer Arsenala Arsen Venger pohvalio je Crvenu zvezdu za partiju u Beogradu.

Srpski viceprvak je poražen sa 1:0, ali je pružio dostojan otpor i slomljen je tek u završnici sa igračem manje.

– Ovo je bila veoma teška utakmica na vrućem terenu, Zvezda je imala želju da pobedi kao i mi, isto je činila i bila je opasna iz kontre. Imali su nekoliko odličnih napada ali smo se sjajno odbranili zahvaljujući Čehu. Zasluge za ovo ima njihov ludi mentalitet.

Olivije Žiru je dugo bio neprimetan, ali kada je bilo najpotrebnije Tobdžijama, postigao je efektan gol.

– Sa Žiruom je uvek ovako, na mah zablista, veruje u sebe i rešava kada je teško. Tako je bilo i ovaj put. Pobeđuje se kada se može, do pobede smo došli zajedno, dobro smo se branili i odlučnošću smo odneli prevagu. Naročito sam zadovoljan karakterom tinejdžera koji su se dobro pokazali u ovakvoj atmosferi.

Venger je posebno istakao šta ga je oduševilo kod igrača Crvene zvezde.

– Kompaktan tim, najjači utisak mi je intenzitet u igri svih 90 minuta, iskreno nisam očekivao ovakav otpor i dobru tranziciju kakvu je pokazala Crvena zvezda.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter