Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
23.12.2023 u 15:06
0

VLAHOVIĆ HEROJ SA KLUPE: Juve dobio najmlađeg strelca u istoriji i savladao Frozinone (VIDEO)

Srpski centarfor, Dušan Vlahović, postigao je u 81. minutu fantastičan gol za pobedu Juventusa od 2:1 na gostovanju Frozinoneu.

Reprezentativac Srbije je ušao u igru u drugom poluvremenu i pogotkom poslao najbolju moguću poruku treneru ekipe iz Torina.

Masimilijano Alegri je od prvog minuta dao prednost Arkadijušu Miliku i Kenanu Jildizu (18), turskom fudbaleru koji je na šest utakmica u Seriji A skupio ukupno oko 40 minuta.

Frozinone je stigao do izjednačenja u 51. minutu preko Baeza. Vlahović je ušao u igru u dva minuta kasnije, upravo umesto mladog Turčina.

A, onda je, kada je bilo najpotrebnije, Srbin zatresao mrežu.

Iskoristio je centaršut Mekkenija i u 81. minutu doneo prednost svom timu nakon fantastičnog udarca glavom.

Još jednom je do kraja utakmice uspeo da savlada golmana Turatija, ali je pogodak u 90. minutu poništen zbog ofsajda nakon interevencije iz VAR sobe.

Ovo je bio šesti gol srpskog fudbalera na 15. nastupu u Seriji A ove sezone.

SMS I MITAR CEPAJU MREŽE NA BLISKOM ISTOKU: Srpski reprezentativci nastavljaju da dominiraju u Saudijskoj Arabiji (VIDEO)

Vlahović je ove sezone imao probleme sa povredom, a zanimljivo je da srpski fudbaler ove sezone ima samo jednu utakmicu koju je odigrao od prvog do poslednjeg minuta u dresu kluba i reprezentacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter