Izvor: Sportklub.rs
10.07.2023 u 08:26
0

VLAHOVIĆ NA RADARU i PSŽ, da li će Čelsi da reaguje?

Čelsi ne odustaje, a dolaskom Maurisija Poketina interesovanja Plavaca za Dušana Vlahovića je dobilo novu dimenziju.

Mediji sa Ostrva i sa Apeninskog poluostrva tokom protekle sezone često su pisali o mogućnosti da se napadač Stare dame preseli u Premijer ligu, pre svega u Arsenal.

SEVERINA DOLAZI U PARTIZAN! U Humskoj dugo tražili pravo pojačanje!

Ipak, klub sa „Stamford Bridža“ je sada najozbiljniji u nameri da angažuje reprezentativca Srbije, koji, tvrdi novinar Alfredo Pedula, nije najzadovoljniji svojom pozicijom u Juventus. Klub će, međutim, napustiti samo u slučaju velike ponude.

Čelsi će navodno što pre je moguće pokušati da se dogovori sa crno-belima i 23-godišnjim napadačem koji je prošle sezone postigao 14 golova uz četiri asistencije u 42 utakmice za tim iz Torina u svim takmičenjima.

Interesovanje za Vlahovića lično je pokazao novi menadžer Čelsija Poketino, ali zvanične ponuda Juventusu još nije stigla.

Italijanski novinar Fabricio Romano je nešto kasnije objavio da je Vlahović jedan od četvorice napadača koje PSŽ razmatra, kao i da Čelsi nije u pregovorima uprkos izveštajima. Baš kao ni Bajern koji je ranije povezivan sa srpskim napadačem.

Snažni napadač je profesionalu karijeru počeo u Partizanu iz koga se preselio u Fiorentinu. Član torinske Stare dame je od januara 2022. i ima ugovor do 2026.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter