Izvor: kurir.rs
29.09.2020 u 11:40
0

VUČIĆ O GOSTOVANJU ZVEZDE U JEREVANU: „Ne treba da koristimo ovu situaciju da bi dobili neku prednost u fudbalskom smislu…“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je  predstojeće odigravanje meča Zvezda i Ararata u zemlji zahvaćenoj ratom.

Odgovarajući na pitanje o gostovanju fudbalera Crvene zvezde u okviru Lige Evropa u Jermeniji protiv Ararata, Vučić je rekao da će biti kako kaže UEFA, ali da se njemu čini da ima uslova da se taj meč održi u Jerevanu.

PROČITAJTE JOŠ…

Evo gde sve i kako možemo da putujemo

PORODIČNI DOM NA METI PLJAČKAŠA: U Babinom Mostu opljačkana kuća Bobana Dančetovića

DRAMATIČNO! SNAŽNO NEVREME POGODILO KOMŠIJE: Grad zabeleo puteve, saobraćaj usporen (VIDEO)

KORONA BUKTI U ŠKOLAMA: Zaraženo više od 1.000 đaka i nastavnika!

„Ne treba da koristimo ovu situaciju da bi dobili neku prednost u fudbalskom smislu. Biće kako UEFA kaže ali sportski je da se ide u Jerevan i pobedi ili izgubi tamo“, rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter