Izvor: Informer.rs
05.05.2023 u 10:12
0

ZBOG DANA ŽALOSTI: Crvena zvezda pomera utakmicu sa Voždovcem!

Crvena zvezda odlaže utakmicu sa Voždovcem za ponedeljak zbog Dana žalosti. Fudbaleri Crvene zvezde trebalo je u nedelju od 17.30 časova da igraju prvenstveni meč 34. kola Superlige sa "zmajevima" u gostima, ali će duel biti pomeren za ponedeljak, saznaju mediji.

U kolu pred nama, susret Voždovca i srpskog šampiona po raspredu je jedini koji je trebalo da bude odigran u nedelju, kad je reč o utakmicama plej-ofa Superlige. Ostala tri para svakako su planirana za dan kasnije. Kako je objašnjeno Informeru, niko u klubu ne razmišlja o meču u trenutku kad je zemlja u žalosti zbog nezapamćene tragedije koja se desila u sredu.

– Vest o tragediji zadesila je ekipu Zvezde u Kruševcu i ona je taj dan morala da odigra utakmicu četvrtine finala Kupa protiv Napretka. Trener Miloš Milojević i tada je podvukao da nikome nije bilo do fudbala, znajući da je devet života tragično ugašeno. Sad želimo da ispoštujemo makar tri Dana žalosti i ne učestvujemo ni u kakvim dešavanjima zabavnog karaktera. Ni navijačima nije ni do pesme ni do navijanja. Razumno je pomeriti utakmicu za taj jedan dan – objašnjeno je iz kluba.

Za sada nije utvrđeno vreme odigravanja susreta na popularnom „Krovu“ u ponedeljak, ali najverovatnije će biti od 19.00 časova.

– Kako stvari stoje, biće od 19.00 časova, mada može da dođe do pomeranja zbog direktnog tv prenosa i usaglašavanja sa televizijom. Znaće se sto odsto u toku dana – zaključeno je iz kluba.

U nedelju bi trebalo da se odigraju i utakmice plej-auta u kojima će novosadska Mladost dočekati Spartak, a Javor Kolubaru. Kako stvari stoje, ti mečevi će biti odigrani po planiranom rasporedu.

ZASTRAŠUJUĆE SCENE U NAPULJU: Ubijen momak, dve osobe povređene na proslavi titule
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter