Izvor:
04.07.2018 u 08:03
0

ZVEZDI DEGENEK, JOKOHAMI 200.000 EVRA! Crveno-beli „završili“ štopera!

Reprezentativac Australije Miloš Degenek potpisaće trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a Jokohami, iz koje dolazi, pripašće 200.000 evra na ime obeštećenja.

Ono što se dugo najavljivalo, konačno će se i destiti – Miloš Degenek će zadužiti opremu srpskog šampiona.

Reprezentativac Australije rodom iz Knina, staviće paraf na trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a Jokohami, sa kojom ima ugovor do kraja godine, će na ime obeštećenja pripasti 200.000 evra, piše Mondo.

Pre odlaska u Japan, nastupao je za Minhen 1860 zajedno sa Filipom Stojkovićem, a ponikao je u Štutgartu, ali je igrao samo za B tim "švaba".

Dobra stvar za crveno-bele je to što Degenek pored australijskog ima i srpski pasoš, tako da se neće voditi kao stranac, kojih je trenutno trojica u prvom timu – Ben, Ebisilio i Sumaila.

Zvezda prvu takmičarsku utakmicu u sezoni 2018/19. igra naredne srede u Rigi protiv Spartaksa, u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Degenek je bio deo reprezentacije Australije na Mundijalu u Rusiji, ali nije dobio priliku da zaigra.

Mondo
Foto: Facebook/Milos Degenek

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter