Izvor: BSC Happy
13.12.2023 u 13:23
0

GRAĐANI U OVOM SASATVU IZLAZE: Gvardiola u Beograd doveo 23 fudbalera, stigao i ključni igrač ove sezone

Fudbalski klub Crvena zvezda u sredu od 18.45 dočekuje Mančester siti na svom stadionu. U danu pred poslednji, šesti meč u grupi G Lige šampiona, Siti nije trenirao na stadionu „Rajko Mitić“, pa je isprva bilo nepoznato na koga bi Pep Gvardiola mogao da računa u Beogradu.

Španski stručnjak je u glavni grad Srbije poveo 23 fudbalera i oni će, kako pišu „građani“ na zvaničnom sajtu, probati da upišu maksimalni stopostotan učinak u grupnoj fazi koju su već uspešno prošli.

Gvardiola neće moći da računa na Erlinga Holana koji ima problema sa povredom, među putnicima očekivano nije bio ni Kevin De Brujne, ali jeste Rodrigo kao vitalan deo Sitijevog tima u prethodnom periodu i ove sezone. Bez njega je Siti gubio sve tri utakmice u Premijer ligi, ali i od Njukasla u Liga kupu.

Siti je prvi meč na Etihadu dobio sa 3:1, ali je Zvezda prvo poluvreme te utakmice završila u prednosti 1:0, golom Osmana Bukarija. Gvardiolin tim sada neće imati isti osećaj urgencije da mora da dobije, ali je lista igrača koje je poveo i dalje zavidnog kvaliteta.

Gvardiolin spisak igrača za meč sa Crvenom zvezdom:

Kajl Voker, Ruben Dijaš, Kalvin Filips, Džon Stouns, Nejtan Ake, Mateo Kovačić, Džek Griliš, Rodrigo, Stefan Ortega Moreno, Hulijan Alvarez, Bernardo Silva, Serhio Gomez, Joško Gvardiol, Manuel Akanđi, Mateus Nunjes, Skot Karson, Fil Foden, Oskar Bob, Maks Alejni, Mahamadu Susoho, Riko Luis, Tru Grant, Mika Hamilton.

Crveno-beli do sada imaju samo jedan bod osvojen u beogradskom meču sa Jang Bojsom, a upravo od tima iz Berna je poražena ekipa Baraka Bahara krajem novembra i tada je izgubila šansu da se nađe u nokaut fazi Lige Evrope.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter