Izvor: Novosti
13.12.2023 u 14:11
1

STVARNO BRUKA ATP PREMA NOVAKU: Novak Đoković opet ostao bez nagrade koju je Rodžer Federer dobijao čak 19 puta

Jedina nagrada do koje Novak Đoković verovatno nikada neće doći, iako je više puta pokazao da je zaslužuje. U pitanju je nagrada za omiljenog igrača među navijačima, a od kada je ova nagrada uvedena apsolutno dominantan je bio Rodžer Federer.

Švajcarac je vezao 19 titula zaredom od 2003. do 2021. godine, jednu je osvojio Rafeal Nadal i sada je ove godine ona otišla u ruke Janiku Sineru.

Licemerni navijači su odmah dočekali priliku da prozivaju srpskog asa.

„Ne može da uzme ovu nagradu čak ni sada bez Federera i Nadala. Antivakser je toliko nepopularan“, bio je samo jedan od komentara na vest koja je trebalo da slavi Sinera.

Ova nagrada se obično dodeljuje nekom od vrhunskih igrača, pa je i ovog puta nju dobio član Top 5. Siner je sezonu završio sa 64 pobede i 15 poraza, a dobio je i nagradu za omiljenog igrača.

Srpski teniser do sada nikada nije osvojio ovu nagradu i teško je očekivati da će je ikada dobiti sa obzirom na to kakav odnos ima publika prema njemu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “STVARNO BRUKA ATP PREMA NOVAKU: Novak Đoković opet ostao bez nagrade koju je Rodžer Federer dobijao čak 19 puta”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter