Izvor: Kurir.rs
17.08.2023 u 16:11
0

GRČKA POLICIJA TRAŽI VOĐU ZLOGLASNIH BED BLU BOJSA: Vodi poreklo iz Bosne, objavljeno šta je PRETRAŽIVAO (FOTO)

Grčka policija objavila je potragu za vođom navijača Dinama iz Zagreba.

GRCI POKORILI ZAGREB: Raspali se MODRI u nadoknadi AEK-DINAMO 2:1

Odmah nakon što se dogodio incident u Atini, uoči meča AEK-a i Dinama, kada je stradao jedan navijač domaćih, počela je istraga.

Naime, prema analizi GPS-a, vidljiv je organizovani put navijača iz Hrvatske u Grčku i način na koji su planirali da pobegnu.

Trenutno se čekaju rezultati DNK testiranja koji će možda otkriti ko je ubica grčkog navijača.

Advokat hrvatskih navijača Dimitrios Zorbas kaže da još nisu stigli DNK testovi.

Ovo su rute koje su pretraživali hrvatski huligani:

Grčki „Newsit“ piše da je aktivna i potraga za vođom hrvatskih huligana poreklom iz Bosne i Hercegovine, ali su on, kao i desetak ljudi nakon svega uspeli da pobegnu i još uvek nisu pronađeni.

Grčke vlasti ne znaju da li su još uvek u Atini ili su nekako uspeli da izađu iz zemlje. Njegovi podaci su poznati vlastima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter