Izvor: blic
22.08.2023 u 20:57
2

I KARLITOS PIJE PILULE (VIDEO): Akaraz koristi dozvoljene suplemente za poboljšanje performansi!

Pojavio se snimak najboljeg tenisera sveta Karlosa Alkarasa kako uzima nešto sa tribina, što su jedva dočekali navijači Novaka Đokovića, ali i neutralni teniski fanovi, s obzirom da su Srbina napadali zbog pilula, što se ispostavilo da je kreatin.

Kada su se mrzitelji nasladili na društvenim mrežama, pojavila se i druga strana medalje.  Na društvenim mrežama objavljen je snimak i fotografija, gde Alkaras uzima „napitak“ sa tribina.

Ne dobija samo Novak Đoković „tajne napitke“, već i Karlos Alkaras, što je sada zabeleženo i na kamerama.

Razumemo svi da je u pitanju običan energetski napitak, kao što i Novak Đoković koristi.

Ali, da ne bude da je samo on taj sa „čarobnim napicima“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “I KARLITOS PIJE PILULE (VIDEO): Akaraz koristi dozvoljene suplemente za poboljšanje performansi!”

  1. Hi, I have an overflow of customers that I’d like to send to you but I want to make sure you can handle more leads, let me know if you’d like me to send you more info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter