Izvor: Novosti
01.11.2023 u 08:46
0

IDEALAN TERMIN! Evo kada Novak Đoković kreće u pohod na titulu u Parizu

Novak Đoković je saznao kada igra svoj prvi meč u singl konkurenciji na ovogodišnjem pariskom mastersu.

Podsetimo, Nole je kao glavni favorit bio slobodan u prvom kolu, pa je tako u utorak najpe video da će za rivala imati Tomasa Martina Ečeverija, a onda su njih dvojica u večernjim satima saznali kada će na teren u sredu.

I, odlukom organizatora, oni će igrati kao treći u „Bersiju“, gde program počinje u 11 časova po našem, srednjoevropskom vremenu, što znači da bi meč Đoković – Ečeveri trebalo da počne oko 15 sati.

Pre njih biće održana dva prava derbija, jer najpre igraju Grigor Dimitrov – Danil Medvedev, a potom Stefanos Cicipas – Feliks Ože Alijasim, pa je moguće da Novakov meč možda počne i nešto kasnije od očekivanog termina.

Inače, Srbin i pomenuti Argentinac su se na ovogodišnjem mastersu u Rimu sastali prvi put i Nole je trijumfovao sa 2:0 (7:6, 6:2).

Nole dvaput na terenu u sredu!

Podsetimo, Novak Đoković je ovog utorka odigrao prvi meč u Parizu i to u konkurenciji parova, a Nole i Miomir Kecmanović su ostvarili trijumf.

Njih dvojica bi u sredu kasno uveče trebalo ponovo na teren, i to nakon što Nole odmori od nastupa u singlu, pa da, oko 21 sat, sa Kecmanovićem krene „na“ treće nosioce, Rohana Bopanu i Metjua Ebdena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter