Izvor: HAPPY BSC PORTAL
15.11.2023 u 08:26
0

JOKIĆ ODIGRAO FANTASTIČAN MEČ: Bogdanović sjajan u pobedi Atlante! (VIDEO)

Vasilije Micić postavio lični rekord u NBA ligi

Denver Nagetsi ostvarili su novu pobedu u NBA ligi. Ovoga puta savladana je odlična ekipa Los Anđeles Klipersa rezultatom 111:108.

Nikola Jokić odigrao je odličan meč, a nedostajala mu je samo jedna asistencija kako bi upisao novi tripl-dabl ua karijeri.

ZVEZDA POČISTILA Fener: Teo držao čas košarke, Arena ispratila Turke kući sa -31 (VIDEO)

Srpski košarkaš je imao učinak od 32 poena, 16 skokova i devet asistencija. Uz Jokića, Godon je bio sjajan sa 20 poena. Redži Džekson je ubacio 18, a po 10 su imali Majkl Porter i Kristijan Braun. Kada su u pitanju Klipersi, Džejms Harden je imao 21 poen, Kavaj Lenard je dodao 15, a Norman Pauel 14.

Sjajnu partiju pružio je Bogdan Bogdanović koji je počne meč za Atlantu i sa 17 poena učestvovao u trijumfu svog tima nad Detroitom rezultatom 126:120.

Oklahoma je dobila Sparse rezultatom 123:87, a najefikasniji igrač Tandera bio je Šaj Gildžes-Aleksander sa 28 poena, šest skokova i pet asistencija. Vasilije Micić odigrao je protiv San Antonija kao da je celo vreme bio u sastavu Oklahome. Na terenu je poveo 19 minuta i imao učinak od osam poena, četiri asistencije i jedan skok, uz dve pogođene trojke što je ujedno i njegov lični rekord u NBA ligi.

Aleksej Pokuševski je igrao nešto više od četiri i po minuta i imao je po jedan skok i asistenciju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter