Izvor: Kurir.rs
13.01.2024 u 11:52
0

JOKIĆ RAZBIO ČUVENOG CENTRA: Izbacio Valančijunasa sa terena, maestralno ZAKUCAVANJE (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su u noći za nama Nju Orleans rezultatom 125:113, a Nagetse je do novog trijumfa predvodio niko drugi, već Nikola Jokić koji je stigao do 12. tripl-dabla u sezoni.

Srbin je od starta igrao u jakom ritmu, delio je nestvarne asistencije, lako uspostavio dominaciju pod protivničkim košem, pa je došao i do dva atraktivna zakucavanja.

OVO JE VIDEO JOKIĆ I NIKO DRUGI: Protivnici šokirani, Amerika gledala u čudu – pogledajte magičnu asistenciju Srbina (VIDEO)

Utakmicu je završio sa 27 poena uz šut iz igre 11/17, a imao je još i 14 asistencija i 10 skokova za 32 minuta u igri.

Ponovo je momak iz Sombora demonstrirao košarkašku inteligenciju, ali i surovu snagu koju poseduje.

Koliko je Jokić zapravo jak, najbolje je osetio Jonas Valančijunas, koji je u jednom duelu sa srpskim košarkašem izgledao potpuno nemoćno, dok se Jokić „poigrao“ sa njim kao sa malim detetom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter