Izvor: happy BSC Portal/Kurir.rs
13.01.2024 u 09:38
0

OVO JE VIDEO JOKIĆ I NIKO DRUGI: Protivnici šokirani, Amerika gledala u čudu – pogledajte magičnu asistenciju Srbina (VIDEO)

Nikola Jokić je odigrao još jednu odličnu utakmicu i u pobedi protiv Nju Orleansa zabeležio prvi tripl-dabl učinak u 2024. godini.

Srpski košarkaš je potvrdio odličnu saradnju sa Aronom Gordonom, a definitivno je ušao i u konkurenciju za asistenciju godine.

Navikli smo na košarkaška čuda od Somborca, ali ovako nešto se zaista ne viđa svaki dan.

Jokić je u poslednjem minutu prvog poluvremena asistirao Amerikancu bacivši loptu iza leđa.

Gordon je imao lak posao pošto je bio potpuno sam, pa je zakucavanjem potvrdio asistenciju saigrača, šestu na meču, od ukupno 14 koliko je centar iz Srbije imao na kraju utakmice.

MOĆNA PARTIJA JOKIĆA: Kao tajfun oduvao Valančijunasa, delio nestvarne asistencije (VIDEO)

Teško je izbrojati sve objave sa snimkom ove asistencije i izračunati koliko pregleda je ona sakupila u kratkom vremenskom periodu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter