Izvor: alo.rs
19.12.2023 u 11:18
0

JOKIĆ SA DENVEROM DOLAZI U BEOGRAD? Amerikanci „poludeli“ za atmosferom koju su navijači Partizana napravili na Tašu (VIDEO)

NBA liga često organizuje mečeve u drugim delovima sveta poput Meksiko sitija, Abu Dabija, Pariza, a ko zna, možda najveće zvezde uskoro vidimo i u Beogradu.

Amerikanci su oduševljeni atmosferom sa meča koji su odigrali Partizan i  Fuenlabrada na Tašmajdanu, pa su sa Nikolom Jokićem pričali o zanimljivoj ideji – Denver i Atlanta u srpskoj prestonici.

– Videli ste sve, bila je ludačka atmosfera. Zašto ne? Možda i da igramo protiv jednog od tih timova. Bila bi veoma lepa stvar, da svet vidi drugačiju strast i drugačiju ljubav prema košarci – rekao je Jokić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leigh Ellis (@leighellis)

I Bogdan Boogdanović je pokušao Amerikavima da objansi spektakl.

– Teško je objasniti, to je u našoj kulturi, tako podržavamo naš tim – dodao je as Atlante.

Eron Gordon već je bio u Somboru, pa širi Amerikom oduševljenje Srbijom i rodnim gradom Nikole Jokića, Džamal Marej priznao je da bi voleo da dođe, trener Majk Melon je već bio u Srbiji… Ko zna, možda će Jokić sve dovesti na Taš 2024. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter