Izvor: happybsc
11.03.2024 u 07:28
0

JOŠ JEDNA NEPROSVANA NOĆ ZA NAVIJAČE: Novak protiv „srećnog gubitnika“ usred noći na terenu

Organizatori mastersa u Indijan Velsu su objavili raspored, te je poznato kada Novak Đoković izaći na teren u trećem kolu protiv Luke Nardija.

Novak Đoković i Luka Nardi neće igrati pre 02.00 u noći između ponedeljka i utorka. Oni su zakazani kao prvi meč noćne sesije koja u Kaliforniji kreće od 18.00.

Taj termin je jedan od najgorih za sve navijače u Srbiji jer znači da će morati da upišu još jednu neprespavanu noć ukoliko žele da gledaju najboljeg tenisera planete.

Ova dva tenisera se sastaju po prvi put, a 123. teniser planete je imao neverovatnu sreću. Upao je u žreb kao „srećni gubitnik“ (poražen u poslednjem kolu kvalifikacija) i to umesto nosioca, pa je odigrao samo jedan meč, baš kao i srpski as.

Pobednik ovog duela će igrati protiv boljeg iz duela Tomija Pola i Uga Umbera koji bi trebalo da odmere snage ne pre 20.30 po vremenu u Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter