Izvor: Alo.rs
01.11.2023 u 20:49
0

„Kao dete rata..Povređuje me sve sve u vezi stradanja.“ Đoković na konferenciji govorio o užasima u Izraelu, pa priznao:

Nakon meča, Đoković je na konferenciji za medije odgovarao na pitanja novinara, a osim teniskih tema, dotakao se i aktuelnih događaja izvan terena.

Novak Đoković, svetski broj jedan, započeo je svoj nastup na prestižnom Masters turniru u Parizu briljantnom pobedom nad argentinskim teniserom Tomasom Martinom Ečeverijem u dva seta. Nakon meča, Đoković je na konferenciji za medije odgovarao na pitanja novinara, a osim teniskih tema, dotakao se i aktuelnih događaja izvan terena.

Tokom konferencije, predstavnike medija zanimalo je Đokovićevo mišljenje o tekućem vojnom sukobu na Bliskom Istoku. Novak je tada iskoristio priliku da uputi poruku mira i izrazi saučešće porodicama nastradalih.

– Kao dete rata, veoma me povređuje ono što se dešava u svetu, a dešava se već neko vreme, ne samo u Izraelu i Palestini, već širom sveta. Užasno je to. Šaljem ljubav svim civilima koji pate i nadam se da će se sve okončati ubrzo. Uvek zagovaram mir i to je moja poruka. Šaljem im ljubav – rekao je Novak Đoković.

Druga značajna tema na konferenciji bila je promena u timu Novaka Đokovića. Njegovi dugogodišnji saradnici, menadžer Edoardo Artaldi i Elena Kapelaro, koja se bavila odnosima sa javnošću, više ne sarađuju sa teniserom. Ove promene u timu mogu uticati na buduće aspekte njegove karijere i komunikaciju sa medijima, a evo šta je Novak na sve to rekao:

 Da, promenio sam svoje menadžere. Edoardo i Elena su bili sa mnom više od deset godina, ali više ne sarađujemo. Naravno, ostali smo prijatelji, ali profesionalno smo odlučili da krenemo različitim putevima. Ulazim u novo poglavlje kada je menadžment u pitanju, ali i čitav pristup stvarima van terena. Tek je početak, prelazni period nije lak jer smo dugo radili zajedno. Biće potrebni meseci da se uspostavi novi sistem, ali napredujemo. Ne bih ulazio u razloge prestanka saradnje – odlučili smo se za različite puteve – zaključio je prvi reket sveta.

Turnir u Bersiju, poznat i kao „Akor arena“ zbog sponzorstva, datira još od 1969. godine, a igra se na tvrdoj podlozi. Sezona prošlogodišnjeg izdanja ovog turnira obeležena je trijumfom mladog Holgera Runea, koji je u finalu iznenadio Đokovića. 

Inače, Đoković je šestostruki osvajač ovog turnira, što ga čini najuspešnijim igračem u istoriji „Akor arene“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter