Izvor: Happy BS Portal/Sport.alo.rs
26.12.2023 u 20:45
0

ALEKSINE REČI MUZIKA ZA UŠI GROBARA: Ljubimac navijača otkrio kada će ponovo na parket

Košarkaš Partizana, Aleksa Avramović uspešno se oporavlja od teške povrede.

Oporavak Alekse Avramovića ide u pravom smeru, pa bi reprezentativni plejmejker i miljenik Partizanove publike mogao na teren i pre nego što se očekivalo.

Avramović se povredio početkom decembra protiv Olimpiije Milano u Beogradu, kada je konstatovano da je došlo i do preloma noge, te da će se na povratak čekati dva meseca.

Printscreen/Instagram/sport.klub

Ipak, Avramovićeve reči na nogodošnjem koktelu košarkaškog kluba Partizan Mozzart Bet, ulivaju nadu „grobarima“ da bi povratak mogao da usledi u ekspresnom roku.

– Dobro je noga, počeo sam da hodam pre nedelju dana. Bilo je bolno u tom prvom periodu, ali Bogu hvala nemam nikakvih vitalnih oštećenja, tako da ću biti uskoro na terenu. Kad će to biti zavisi od medicinskog tima i lekara, predvođenim Momčilom Jakovljevićem, ali se nadam da ću uskoro biti na terenu – rekao je Avramović.

Izazovi će biti možda još i veći u 2024. godini. Aleksine želje su vrlo jasne.

– Želim da svi generalno budemo živi i zdravi, da ostanemo pozitivni, da gledamo kroz život na jedan vedriji način. Ima mnogo lepih stvari u životu, nadam se da će sve ići prirodnim tokom. Poželeo bih svim hrišćanima katoličke vere Božić, a svojoj pravoslavnoj braći u Srbiji i inostranstvu, srećan Božić i Badnje veče, da provedu u miru veselju i radosti sa porodicom. Voleo bih da se ponovi prošla godina u svakom mogućem smislu, ne bih ništa dodavao – poručio je Avramović.

VEĆ JE UŠAO U SRCA „GROBARA“: Evo šta je Smit uradio po dolasku u Beograd (FOTO)

Protekla godina je verovatno najvažnija u profesionalnoj karijeri sjajnog košarkaša.

– Ne bih ništa menjao i voleo bih da se ponovi jednim istim tokom i 2024. Daće Bog, biće sve u najboljem redu – poručio je košarkaš Partizana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter