Izvor: Happy BSC Portal/24.sedam.rs
26.12.2023 u 19:36
0

VEĆ JE UŠAO U SRCA „GROBARA“: Evo šta je Smit uradio po dolasku u Beograd (FOTO)

Iskusni bek doputovao je u utorak u srpsku prestonicu kako bi se stavio na raspolaganju treneru crno belih Željku Obradoviću.

Prvi preduslov da Džejlin Smit debituje za Partizan u 2023. godini je ispunjen.

Poslednje pojačanje regionalnog šampiona u tekućoj sezoni, osim ukoliko se nešto baš krupno ne dogodi, doputovalo je u utorak u Beograd, tako da bi, u teoriji, crno-beli dres prvi put mogao da podnese pretposlednjeg dana tekuće godine, kada tim Željka Obradovića bude gostovao u Baru.

Džejlin Smit je sa crno-belima potpisao ugovor do kraja sezone.

Košarkaški klub Partizan je saopštio da će Smit moći da igra za crno-bele od 18. kola Evrolige, tačnije od drugog januara, kada dočekuje Asvel.

Džejlin Smit je tokom dve i po sezone u najkvalitetnijem evropskom takmičenju igrajući za Albu i Virtus prosečno beležio 9,1 poen i imao 2,2 asistencije uz 2,3 skoka.

ŠMEKERSKI POTEZ OBRADOVIĆA KOJI JE RASPAMETIO KOMŠIJE: Nije morao to da uradi, ali je pokazao da je veliki gospodin (VIDEO)

On je u Partizanu zadužio dres sa brojem nula.

Podsetimo, hrvatski reprezentativac nema pravo igranja evroligaških utakmica u 2023. godini, pošto je sezonu počeo kao član Virtusa, ali će „grobari“ imati priliku prvi put da ga pozdrave već u četvrtak, kada u najveću dvoranu na Balkanu stiže upravo tim iz Bolonje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter