Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
26.12.2023 u 17:50
0

NBA MEČ U BEOGRADU: Jokić i Bogdanović priželjkuju takav spektakl

Obojica smatraju da bi ceo svet mogao da vidi kakva je strast za košarkom u Srbiji.

Američke medije je zanimalo kakvo mišljenje imaju Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović ako bi eventualno došlo do odigravanja NBA meča u Beogradu, kao što je to praksa poslednjih godina da se njihov jedan duel odigra u Evropi.

Obojica smatraju da bi to bio pravi spektakl, a centar Denvera ističe da bi prestonica Srbije bila pravi domaćin.

– Poznato je kakvu atmasferu prave navijači Partizana i Crvene zvezde kad igraju svoje utakmice. Baš bi bilo lepo kad bi neki NBA tim došao u Beograd i igrao protiv ta dva kluba, a da igraju i međusobno, tada bi se videlo kolika se košarka voli u našoj zemlji. To bi bilo pravi spektakl – istakao je Jokić.

ZBOG JOKIĆA BESNEO NA KONFERENCIJI: Brutalne PROZIVKE trenera gubitničkog tima

Tom temom se bavio i košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović, napominjući da srpski klubovi imaju posebnu strast za navijanjem.

– To je teško dočarati rečima, to mora da se vidi uživo. U našoj kulturi je velika strast da navijamo za voljeni klub, i to je nešto posebno, retko negde u svetu može to da se vidi – poručio je Bogdanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter